Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η Ανάπλαση στηρίζει τους παραολυμπιονίκες μας και στο Λονδίνο

«Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ θα στηρίξει όλα τα μέλη της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας για την προετοιμασία τους στους προσεχείς Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου», επεσήμανε ο Πρόεδρος του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ Δρ Χρήστος Γεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της κοπής πίττας του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και συνέχισε: «Στους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας και της Κίνας, κληθήκαμε να εφαρμόσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και να υλοποιήσουμε τις καινοτόμες αντιλήψεις μας ως προς το σχεδιασμό, τη δομή, το περιεχόμενο, το στόχο και τη διαδικασία (οργάνωση, λειτουργία) παροχής των απαιτούμενων υπηρεσιών αποκατάστασης σε ανθρώπους, για τους οποίους η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι κάτι περισσότερο από «διάθεση ελεύθερου χρόνου. Είμαστε βέβαιοι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει για άλλη μία φορά».
Σημειωτέον ότι η ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ως μέγας χορηγός των αθλητών με αναπηρία, έχει αναλάβει την προετοιμασία των Ελλήνων Ολυμπιονικών με Αναπηρία από το έτος 2002 και προσφέρει στους πρωταθλητές μας, σωματική, ψυχολογική και κοινωνική πλαισίωση και υποστήριξη, προάγοντας και υλοποιώντας το ιατροκοινωνικό πρότυπο που εφαρμόζει από την ίδρυσή της (Μάρτιος 1996).
«Στα πρόσωπα των ανθρώπων της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ βλέπουμε τους αθλητές που μετά από αποκατάσταση μπαίνουν στα στάδια και κερδίζουν τους αγώνες. Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες με Αναπηρία έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και του ιδρυτή και προέδρου της, διάσημου νευροχειρουργού Χρήστου Γεωργόπουλου. Ευτυχώς για μας, γιατί η Πολιτεία μέχρι τώρα δεν μας έχει στηρίξει όσο αξίζουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Ολυμπιονίκης Σίμος Παλτσανιτίδης.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν με συγκινητικά σχόλια η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Αηδόνης, ο Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης, η ανεξάρτητη Βουλευτής Σοφία Σακοράφα και η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Δρ Ξανθή Μιχαήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου